Βράβευση Σγουρού από την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Βράβευση Σγουρού από την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, τίμησε σήμερα η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε για την απονομή των ετήσιων βραβείων της και του βραβείου της χρονιάς «Αριστεία και Αλληλεγγύη 2013».

Ο κ. Σγουρός έλαβε από τον Πρόεδρο της ΕΘΝ.Ο.Α., κ. Ισίδωρο Κούβελο, βραβείο για την προσφορά και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στο εκπαιδευτικό έργο της Ακαδημίας, καθώς και για τη συμβολή του στην προαγωγή του ολυμπιακού ιδεώδους, μέσα σε ένα αμφιθέατρο κατάμεστο από μικρούς μαθητές που μετείχαν στα προγράμματα της ΕΘΝΟΑ, παιδιά του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, Ολυμπιονίκες, εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, του αθλητικού κόσμου και της πολιτείας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:

«Αυτό το πρόσωπο της Ελλάδας, όπως παρουσιάζεται στη σημερινή εκδήλωση μέσα από το έργο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, είναι αυτό που πρέπει να βγαίνει και προς τα έξω.»

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, στην οποία απονεμήθηκε το Βραβείο «Αριστεία & Αλληλεγγύη 2013», ο Υπουργός Παιδείας, κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Υπουργός Πολιτισμού, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ανδριανός, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Λάμπης Νικολάου, και ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!