Βελτιώσεις στην περιφερειακή ζητά το ν.σ. Θεσσαλονίκης

Nα προχωρήσει στις απαραίτητες βελτιώσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών αναφορικά με την εξωτερική περιφερειακή οδό καλεί την «Εγνατία Οδό Α.Ε.» με κατά πλειοψηφία ψήφισμά του το νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα δεσμεύεται ότι κατά τη διαδικασία έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του έργου θα κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε δημόσια διαβούλευση και διάλογο.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε μετά τις διαφωνίες με την υφιστάμενη χάραξη που εξέφρασαν οι δήμαρχοι Πυλαίας Βασίλης Καρτάλης, Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Βασιλικών Βαγγέλης Χρήστος, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καθώς και κάτοικοι και φορείς των περιοχών.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της εταιρείας υποστήριξαν ότι στα κρίσιμα σημεία, από όπου περνά ο δρόμος, θα κατασκευαστούν σήραγγες, ώστε να μην προκαλούνται οχλήσεις στους οικισμούς. Άφησαν δε ανοιχτό το ενδεχόμενο η χάραξη να βελτιωθεί.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!