Β. Αιγαίο: Συνέδριο για την προώθηση του ελαιολάδου Λέσβου

Συνέδριο με θέμα την «Προώθηση παραγωγής και εμπορίας ελαιολάδου από τη Λέσβο» διοργανώνουν στις 12 και 13 Απριλίου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Λέσβου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο «Οδυσσέας Ελύτης» στον Παπάδο της Γέρας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αφορά την εταιρική σχέση Ελλάδας και Γερμανίας για τη δημιουργία ελληνογερμανικού δικτύου δήμων, περιφερειών και πολιτών.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετέχουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ειδικότερα οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης έχουν ως εξής: Παρασκευή 12 Απριλίου: Ενότητα I: Διασφάλιση ποιότητας και πιστοποίηση, Ενότητα II: Είσοδος στη γερμανική αγορά-μάρκετινγκ, Ενότητα III: Στρογγυλά τραπέζια. Σάββατο 13 Απριλίου: Επισκέψεις στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου και σε άλλες μονάδες έρευνας και παραγωγής.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στη Λέσβο, την αντιπροσωπεία του Hanns-Seidel-Ιδρύματος στην Αθήνα και το γραφείο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Θεσσαλονίκη.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΥΠΥΟΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣΒΟΥ


Αφήστε μια απάντηση