Τζιτζικώστας: 15 κλιμάκια μηχανικών είναι ήδη στους δρόμους & καταγράφουν ζημιές

Δεκαπέντε κλιμάκια μηχανικών είναι ήδη στους δρόμους και καταγράφουν τις ζημιές στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Είχαμε έγκαιρα ειδοποιεί με δελτία Τύπου τον κόσμο ότι έρχεται αυτή η κακοκαιρία και ενεργοποιήσαμε τον κρατικό μηχανισμό», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη σύσκεψη του συντονιστικού ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Εμείς ως περιφέρεια είμαστε από την πρώτη στιγμή επί ποδός. Βρίσκονται έξω και συνδράμουν την 40 οχήματα με 100 άτομα και 15 κλιμάκια μηχανικών είναι τους στους δρόμους προκειμένου να γίνει η καταγραφή των ζημιών. Η καλή συνεργασία και ο συντονισμός φάνηκε σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση. Η Χαλκιδική δεν είχε δει τέτοια φαινόμενα τα τελευταία χρόνια. Βρίσκεται η Χαλκιδική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», ανέφερε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΚΛΙΜΑΚΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!