Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Π. Ηπείρου

Δεκάδες φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων της Ηπείρου. Ήδη, από την περασμένη εβδομάδα συγκροτήθηκε το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο οποίο σε εθελοντική βάση μετέχουν πολιτιστικοί, αθλητικοί και άλλοι σύλλογοι. Η πρώτη δράση που αναλαμβάνεται και είναι κριτήριο για την επιτυχή υλοποίηση της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων την περίοδο των εορτών.

Βάσει του σχεδίου, αποφασίστηκε η συγκέντρωση ειδών διατροφής με μακρά ημερομηνία λήξεως καθώς και ειδών ατομικής υγιεινής και χαρτικών, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Ηπείρου (Κέντρα Παιδικής Μέριμνας, Γηροκομεία, Θεραπευτήρια χρονίως Πασχόντων, Ξενώνες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, Συσσίτια Ενοριών, Κοινωνικά Παντοπωλεία κ.ά.). Η συγκέντρωση ειδών άρχισε ήδη και συνεχίζεται καθημερινά (ώρες λειτουργίας υπηρεσιών) στο Διοικητήριο της Περιφέρειας, γραφείο 128. της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας. (τηλ. 26510 87129-87128).

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!