Το συνέδριο της ΕΝΠΕ σε φωτο – Όλα τα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου αλλά και εκπροσώπων κομμάτων ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Αθήνα (Πολυχώρος Αθηναΐς) το 4ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι: «Από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση – Κοινωνική Ευημερία με Παραγωγή».

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με χαιρετισμούς του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένας Δούρου, του Προέδρου ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη, της Προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών  Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) κας Βέτας Πανουτσάκου. Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Η aftodioikisi.gr σας παρουσιάζει τα φωτογραφικά ενσταντανέ με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον:

enpe-synedrio-2210-a-agorastos-patoulis

Ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κώστας Αγοραστός, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα.

enpe-synedrio-2210-aaa-proti-seira

Η πρώτη σειρα των προσκεκλημένων.

enpe-synedrio-2210-ab

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον Γιώργο Παυλίδη αρχίζει το συνέδριο της ΕΝΠΕ.

enpe-synedrio-2210-b-agorastos-ieronymos

Ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

enpe-synedrio-2210-bb-agorastos-ieronimos enpe-synedrio-2210-c-dourou-ieronimos

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

enpe-synedrio-2210-d-tatoulis

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, στο βήμα του συνεδρίου.

enpe-synedrio-2210-e-dourou

Η Ρένα Δούρου, περιφερειάρχης Αττικής, μιλάει στο συνέδριο.

enpe-synedrio-2210-f-ieronymos

enpe-synedrio-2210-g-ergazomenoi

Πανό από τους εργαζόμενους στις Περιφέρειες. Στο βήμα, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), Βέτα Πανουτσάκου.

enpe-synedrio-2210-h-tatoulis-ieronimos

Ο Πέτρος Τατούλης με τον Αρχιεπίσκοπο.

enpe-synedrio-2210-i-dourou-ieronimos

Η Ρέν Δούρου μιλά με τον Αρχιεπίσκοπο. Στο βάθος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.

enpe-synedrio-2210-w-dourou-sgoyros

Γιάννης Σγουρός και Ρένα Δούρου.

enpe-synedrio-2210-z-agorastos-kouroumplis

Οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, και Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΝΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΤΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!