Το προσφυγικό στο ΠΕΣΥ Αττικής – Πότε θα γίνει η συνεδρίαση

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επικύρωση Πρακτικών 34ης, 35ης και 36ης Συνεδρίασης έτους 2015 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης με θέμα «Μέτρα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης στην Περιφέρεια Αττικής».
  3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγ. Βαρβάρας για το έργο (παροχή Υπηρεσίας) «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΑ».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  1. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 359/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και έγκριση εκ νέου όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για το έργο: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Ερμ. Κυπριανίδου)

  1. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 239/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και έγκριση σύναψης και όρων νέας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Σιβιτανίδειου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.) για την παροχή υπηρεσίας: «Διενέργεια Πρακτικών Εξετάσεων φυσικών προσώπων με σκοπό τη χορήγηση άδειας για την άσκηση τεχνικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων».

(Εισηγήτρια ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2015», ποσού 5.000.000 ευρώ.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

  1. Διόρθωση της υπ’ αριθμ. 41/11-2-2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Ελ. Τασούλη – Γεωργιάδου)

  1. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Κηπούπολη του Δήμου Περιστερίου, ημέρα Τετάρτη, της Β΄ Αθηνών.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΠΕΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!