Το γκάλοπ της ΝΔ για την Περιφέρεια Κρήτης -Ποια ονόματα περιλαμβάνει

  • Απο stergios
  • 17 Νοεμβρίου 2018 - 14:25
  • Comments Off

Ακόμη ψάχνεται η ΝΔ και κάνει δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Κρήτης μήπως και βρει υποψήφιο; Δεν εξηγείται διαφορετικά το γκάλοπ που γίνεται στο διαδίκτυο για την Περιφέρεια Κρήτης και το οποίο σε… 15 ερωτήματα προσπαθεί να βρει απαντήσεις για μεγάλα θέματα της Κρήτης, την απήχηση του Αρναουτάκη και ποιος τον… κερδίζει.

Στο ερώτημα «5» έχουν το «πόσο ικανοποιημένος είστε από το έργο του περιφερειάρχη; και το επόμενο ερώτημα «θα θέλατε να επανεκλεγεί ο κ. Αρναουτάκης ως περιφερειάρχης ή να εκλεγεί κάποιος άλλος;».

Σύμφωνα όμως με την τοπική εφημερίδα «Πατρίς», το… ζουμί έρχεται στα πολιτικά πρόσωπα. Ποια μπαίνουν στο ερωτηματολόγιο; Οι Μ. Σενετάκης, Π. Πολάκης, Σ. Σταθάκης, Γ. Κεφαλογιάννης, Λ. Αυγενάκης, Γ. Μιχελογιαννάκης, Μαν. Κεφαλογιάννης, Μαν. Βολουδάκης!

Και με αυτή τη σειρά! Εκεί ζητά τη γνώμη των πολιτών, διότι ακολουθεί κι άλλο ερώτημα για το «ποιος πιστεύετε ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον Αρναουτάκη;».

Και μπαίνουν τα ονόματα των Μαν.Κεφαλογιάννη, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Μάξιμου Σενετάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, Μανούσου Βολουδάκη (με αυτή τη σειρά!)

Βλέπετε κάποιοι… υπονοούμενο;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΔ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!