το-αντίο-στον-πρώην-αντιπεριφερειά-1189575
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 05.06.2023 | 14:05

Το «αντίο» στον πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου

Θλίψη σκόρπισε στη Δυτική Αττική η είδηση του θανάτου του πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου. Ο κος Γιάννης Βασιλείου, που διετέλεσε αντιπεριφερειάρχης Δυτικής 2014-2019, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών

“Θα τον θυμόμαστε για την σεμνότητα, το ήθος και την αφοσίωση του στην Αριστερά και την Αυτοδιοίκηση”, ανέφερε ο συνδυασμός της Δύναμης Ζωής με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου.

Με οδύνη η Δύναμη Ζωής αποχαιρετά τον Γιάννη Βασιλείου, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, έναν συνεπή αγωνιστή της Αριστεράς και της Αυτοδιοίκησης που τίμησε με την παρουσία του την Παράταξή μας αφήνοντας σπουδαίο έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

“Τον Γιάννη, αυτόν τον ξεχωριστό σύντροφό μας, θα τον θυμόμαστε για τη σεμνότητα, το ήθος και την αφοσίωση του στην Αριστερά και την Αυτοδιοίκηση. Με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, μας τίμησε με την παρουσία, την συνεργασία, τις γνώσεις και την προσφορά του. Είχε τη δική του, ξεχωριστή, συμβολή στο έργο της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής στη Δυτική Αττική. Ο σύντροφός μας υπήρξε επί δεκαετίες στρατευμένος στο χώρο της Αριστεράς και στα ιδανικά της, παλεύοντας για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, για την κοινωνική αλληλεγγύη, την ισότητα και την κοινωνική απελευθέρωση. Βαθύς γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την υπηρέτησε με πάθος ως αιρετός για χρόνια σε επίπεδο Νομαρχίας και Περιφέρειας. Πάντα με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στην πόλη της Ελευσίνας και της Δυτικής Αττικής, τον τόπο του. Τον τόπο που γεννήθηκε και ζούσε με την οικογένεια του. Μπροστάρης πάντα στους αγώνες για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του, για την προστασία των ευάλωτων πληθυσμών της περιοχής, την διαφύλαξη του περιβάλλοντος και την ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων. Την πολύτιμη παρακαταθήκη του έχουμε χρέος μας να συνεχίσουμε, τιμώντας έτσι τη μνήμη του” δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά του Ξανθή και Δημήτρη, τη σύζυγό του Βούλα και τους οικείους του.