Με την στήριξη της Π. Κρήτης οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Μουσείου Ιατρικής, την αιγίδα της Ε.Π.Ε.  ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, οργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας:

  • Τετάρτη 30.11.2016, ώρα 9.00 μ.μ. στον κινηματογράφο Αστόρια, συναυλία με τους ΙΑΜΑ, το συγκρότημα του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης.  Η   συναυλία   έχει   τον   τίτλο «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ   ΣΚΟΤΑΔΙ»  και   οι   προσκεκλημένοι   θα   έχουν   την δυνατότητα –εφόσον το επιθυμούν- να την απολαύσουν με …κλειστά μάτια…! Τιμή εισιτηρίου  5 ευρώ (τα έσοδα θα διατεθούν στην αγορά αθλητικού εξοπλισμού του σωματείου ΑΜΕΑ  «Τάλως»)
  • Σάββατο 3.12.2016,  10 με 2 το μεσημέρι   πλατεία   Ελευθερίας, προσκαλούνται οι πολίτες να γνωρίσουν τους ανθρώπους με αναπηρία, να   κάνουν   χειρήλατο   (ποδήλατο   παραπληγικών) να ανέβουν   στο   tandem  (διπλό   ποδήλατο),  να   δουν και να παίξουν   μπάσκετ  με αναπηρικό αμαξίδιο αν το επιθυμούν.

Σύμφωνα με τον ιατρικό σύλλογο, στόχος των εκδηλώσεων είναι οι νέοι άνθρωποι Αμεα, να ενταχθούν στον αθλητισμό, και στην κοινωνία ανακτώντας την δύναμη και την αυτοπεποίθηση. Σκοπός να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες στην αναπηρία, να μπουν για λίγο στην θέση των ανθρώπων με αναπηρία, να βιώσουν έστω και για λίγο την καθημερινότητα και τα βιώματα τους.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!