Τηλεπωλήσεις παπουτσιών… Ψωμιάδης! Πώς ο πρώην περιφερειάρχης «κλέβει» τη δόξα του Άδωνι (βίντεο)

Τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται πως ζήλεψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έγινε τηλεπωλητής!

Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από τις πωλήσεις παπουτσιών και καλτσών για διαβητικούς. Η πρώτη ανάρτηση του βίντεο έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονία.

Αν κάποιοι θεωρούν ότι ο κ. Ψωμιάδης θα περιοριστεί μόνο σε αυτό το «πρόμο» κάποιων δευτερολέπτων, μάλλον κάνουν λάθος. Ήδη στη Θεσσαλονίκη συζητείται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα, μεγαλύτερα βίντεο, που φτάνουν ως και τα 15 λεπτά.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε ζεστά τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητά του και εκτός από το άνοιγμα του καταστήματος στο «στρατηγείο» του στη Φραγκίνη 7 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ισόγειο), πλέον αρχίζει να πουλάει τα ανατομικά παπούτσια και κάλτσες και με αντικαταβολή.

Το αργότερο την Πέμπτη το βίντεο θα παίζει σε μια σειρά από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και σταδιακά θα μπει και σε πανελλαδικούς. Μάλιστα είναι πιθανό να αρχίσει και το telemarketing εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπου ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει live τον κ. Ψωμιάδη να πουλάει το εμπόρευμα και να επικοινωνεί άμεσα με τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση