τι-θα-γίνει-με-τα-σχολεία-στην-υπόλοιπη-67574
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 06.02.2023 | 18:56

Τι θα γίνει με τα σχολεία στην υπόλοιπη Ελλάδα – Τι λένε στο aftodioikisi πέντε Περιφερειάρχες

Η κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” εξακολουθεί να δείχνει τα δόντια της στη χώρα μας με την τρίτη φάση της να έχει ξεκινήσει. Τα σχολεία των περιοχών της Αττικής που θα πληγούν από την κακοκαιρία θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, ενώ των υπόλοιπων δήμων θα είναι ανοιχτά.

Ας δούμε όμως τι θα γίνει με τα σχολεία των άλλων Περιφερειών που πλήττονται από την “Μπάρμπαρα”.

Όπως αναφέρει στο aftodioikisi.gr, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης: “Η κατάσταση στο νησί είναι καλή. Τα σχολεία που βρίσκονται σε ορεινές περιοχές θα είναι κλειστά, ενώ ανοιχτά θα είναι τα σχολεία που βρίσκονται μέσα στις πόλεις”.

“Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Μόνο τα σχολεία της Δυτ. Λέσβου θα είναι κλειστά”, επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουντζούρης.

“Τα σχολεία της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας θα είναι κλειστά”, μας ενημερώνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, προσθέτοντας ότι στην Ευρυτανία τα σχολεία θα ανοίξουν αλλά λίγο πιο αργά λόγω του παγετού”.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, τονίζει ότι, “τα σχολεία θα είναι όλα ανοιχτά. Εδώ για να κλείσουν θα πρέπει να έχει ένα μέτρο χιόνι”.

“Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, όλα τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά”, αναφέρει ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.