Θεσσαλία: Παραδόθηκε το 3ο 2θέσιο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Σκιάθου

Παραδόθηκε προς χρήση, σε μια σεμνή τελετή, το 3ο 2θέσιο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Σκιάθου, προϋπολογισμού 828.000 ευρώ, με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν η υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή, η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας κ. Καλιόπη Γερακούδη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βασιλική Ζιάκα, προϊστάμενοι Αρχών και Υπηρεσιών, οι διευθυντές όλων των Σχολείων της Σκιάθου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Το έργο «3ο 2θεσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Σκιάθου», προϋπολογισμού 852.000 ευρώ, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, τον Ιούνιο του 2011, δημοπρατήθηκε το Μάιο του 2012, η σύμβαση κατασκευής υπεγράφη τον Σεπτέμβριο του 2012 και το έργο ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2013.

Πρόκειται για ένα ισόγειο κτίσμα με το σύστημα της προκατασκευής. Το κτίριο φέρει κεραμοσκεπή και περιλαμβάνει είσοδο με πολυδύναμο χώρο, 2 αίθουσες διδασκαλίας, 1 αίθουσα ύπνου, τραπεζαρία, κουζίνα, γραφείο νηπαιγωγών, χώρους υγιεινής, λεβητοστάσιο, αντλιοστάσιο και αποθήκες.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΣΚΙΑΘΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!