Θεσσαλία: Διήμερο Ενημερωτικών Εκδηλώσεων για το ΕΣΠΑ2

Διήμερες Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020 διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 στη Λάρισα. Οι Εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο σχεδιασμού και κατάρτισης του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού περιόδου 2014-2020 και γίνονται με την συμμετοχή εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Υπουργείων και δημόσιων, αυτοδιοικητικών, επιστημονικών και ερευνητικών φορέων και κοινωνικοοικονομικών εταίρων της Θεσσαλίας. Οι δύο Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται αναλυτικότερα έχουν ως εξής:

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 και ώρα 17.00, διοργανώνεται Συνάντηση Εργασίας με θέμα την Περιφερειακή Στρατηγική Καινοτομίας και την «έξυπνη» εξειδίκευση στο ξενοδοχείο Larisa Imperial.

Την Πέμπτη, 25 Απριλίου με ώρα έναρξης 09.45, ξεκινούν στο ξενοδοχείο Larisa Imperial οι εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου για τον προσδιορισμό των στόχων και των κατευθύνσεων ανάπτυξης της Περιφέρειας όπως πρέπει να αποτυπωθούν στο «νέου ΕΣΠΑ» της Θεσσαλίας. Το Συνέδριο είναι ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι οι προτάσεις και οι παρεμβάσεις των συμμετεχόντων στις παραπάνω εκδηλώσεις θα αποτελέσουν βάση για τη διαμόρφωση της πρότασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης για την κατάρτιση του «Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης» της χώρας, το οποίο αναμένεται να τεθεί προς πρώτη διαβούλευση  στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή έως τον Ιούλιο 2013.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση