Τελευταία ευκαιρία για να ψηφίσετε Όλυμπο 

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου η παγκόσμια ψηφοφορία στο διαδίκτυο για τα νέα επτά θαύματα της φύσης, με τον Όλυμπο να αποτελεί τη μοναδική ελληνική υποψηφιότητα.

Η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Πιερίας και η επίσημη επιτροπή υποστήριξης
της υποψηφιότητας του Ολύμπου, καλεί για μία ακόμα ημέρα να ψηφίσουμε τον Όλυμπο για τα νέα 7 θαύματα της φύσης μέσω τηλεφώνου και με e-mail.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν από το σταθερό ή το κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας τη νέα διεθνή τηλεφωνική γραμμή ψηφοφορίας, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Τα βήματα για τηλεφωνική ψηφοφορία είναι τα εξής:

1. Καλέστε στο 0041 77 312 4041 και θα ακούσετε ένα ακουστικό μήνυμα
2. Στο τέλος του ακουστικού μηνύματος θα ακούσετε έναν χαρακτηριστικό ήχο. Μετά τον ήχο, πληκτρολογήστε 324 που είναι ο τριψήφιος κωδικός που αντιστοιχεί στον ΟΛΥΜΠΟ.3. Περιμένετε να ακούσετε το ευχαριστήριο μήνυμα, που επιβεβαιώνει ότι έχετε ψηφίσει τηλεφωνικά.

Αν τοποθετήσετε τον κωδικό πριν από τον χαρακτηριστικό ήχο ή αν εισάγετε τον κωδικό πολύ γρήγορα, η ψήφος σας δε θα υπολογιστεί. Η κλήση προς τη διεθνή τηλεφωνική γραμμή ψηφοφορίας κοστίζει όσο μία κλήση σε κινητό στην Ελβετία, διαρκεί περίπου ένα λεπτό και δεν έχει καμία ειδική επιβάρυνση, σύμφωνα με το New7Wonders Foundation, που παρέχει αυτήν την τηλεφωνική υπηρεσία. Μπορείτε να ελέγξετε το κόστος κλήσης μέσω του δικού σας παροχέα.

Οι φίλοι του Ολύμπου μπορούν να ψηφίσουν τηλεφωνικά απεριόριστες φορές.  Μέσω e-mail , μπορούν να συνεχίσουν να ψηφίζουν Όλυμπο από την 3η Ομάδα – Group C Mountains and Volcanoes) στο:

http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/?firstselect=5:278

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!