Παρασκευή
22
Σεπτέμβριος
Back

Τατούλης: Να μην διακοπούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Λακωνίας με Πειραιά, Κύθηρα και Κρήτη

Την ενίσχυση και όχι την κατάργηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λακωνίας με τον Πειραιά, τα Κύθηρα και την Κρήτη, ζητάει με παρέμβασή του στον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης επισημαίνει ότι η ενδεχόμενη κατάργηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης που διακόπηκε στο τέλος Δεκεμβρίου «επιτείνει τα προβλήματα ερημοποίησης των ακριτικών περιοχών» και προσθέτει πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει δρομολογήσει σημαντικά έργα υποδομών, στα λιμάνια Μονεμβασιάς και Γυθείου, με σκοπό την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Τατούλης θέτει στη διάθεση του υπουργείου κάθε δυνατή συνδρομή της περιφέρειας, προκειμένου να σχεδιαστεί η ενίσχυση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων της Πελοποννήσου, ώστε και οι βιοτικές ανάγκες των κατοίκων να καλύπτονται και το τουριστικό προϊόν της περιοχής να μπορέσει να αναπτυχθεί.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!