Τατούλης: Δε θα δεχθώ καθυστέρηση στην παράδοση του Τρίπολη – Καλαμάτα

Διπλό μήνυμα ότι αφενός δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση του δρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας και αφετέρου ότι στο έργο θα συμπεριληφθεί και η περιμετρική οδός της Καλαμάτας, όπως ακριβώς προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης, έστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

«Καλούμε όλους τους αρμόδιους πολιτικούς, εποπτικούς και ελεγκτικούς φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την εξεύρεση λύσης ούτως ώστε εντός Νοεμβρίου να γίνει η παράδοση του οδικού άξονα και οι πολίτες και οι επισκέπτες της Πελοποννήσου να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και σύγχρονο οδικό δίκτυο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης με αφορμή τις φήμες που κυκλοφόρησαν για αρνητική απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου σχετικά με τη συμπληρωματική σύμβαση του τμήματος Παραδείσια – Τσακώνα.

Παράλληλα, αναφερόμενος σε σχετικά δημοσίευμα μέσου μαζικής ενημέρωσης, που συμπεριφέρεται ως «εκπρόσωπος της κοινοπραξίας» όπως το χαρακτήρισε διαβεβαίωσε ότι «η θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου παραμένει αδιαπραγμάτευτη για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Τρίπολης – Καλαμάτας, συμπεριλαμβανομένης απαραιτήτως και της περιμετρικής οδού της Καλαμάτας, όπως ακριβώς προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης που εγκρίθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο».

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!