Τα γυμνάσια Ελασσόνας ανακαινίζει η νομαρχία Λάρισας

Σε νέες εργασίες ανακαίνισης των γυμνασίων της Ελασσόνας προχωρά μέσα στο καλοκαίρι η νομαρχία Λάρισας, καθώς η νομαρχιακή Επιτροπή Έργων Υποδομής αποφάσισε τη δημοπράτηση δύο νέων έργων.

Πρόκειται για την αντικατάσταση τμήματος στέγης στο 1ο Γυμνάσιο Ελασσόνας και την αντικατάσταση κουφωμάτων στο 2ο Γυμνάσιο Ελασσόνας. Τα δύο έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ και θα δημοπρατηθούν άμεσα, ώστε οι εργασίες να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και τα κτίρια να παραδοθούν προς χρήση κανονικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο 1ο Γυμνάσιο Ελασσόνας προβλέπεται να γίνει συντήρηση και ενίσχυση της στέγης του σχολείου, καθαίρεση της υπάρχουσας στέγης και ενίσχυσή της με ανθεκτικά υλικά, αντικατάσταση της καπνοδόχου της κεντρικής θέρμανσης και κατασκευή ειδικής ράμπας στη δεξιά πλευρά του κτιρίου για την ασφαλή είσοδο των ΑΜΕΑ.

Επιπλέον, ικανοποιείται το αίτημα γονέων και εκπαιδευτικών για την αντικατάσταση κουφωμάτων στο 2ο Γυμνάσιο Ελασσόνας. Το κτίριο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα θέρμανσης λόγω απωλειών από τα παλαιού τύπου κουφώματα και η Επιτροπή έκρινε αναγκαία την αντικατάστασή τους.

Τέλος, αποφασίστηκε η συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών των επαρχιακών οδών, έργο προϋπολογισμού 40.000 ευρώ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!