ΣΥΠΑ: Μεταστέγαση Υπηρεσιών στο κτίριο στην Παραλία Καλλιθέας Μοσχάτου

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθήνας να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιλυθούν τα αναφερόμενα προβλήματα σε ότι αφορά την υλοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων στο κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στη παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου, προκειμένου να μετεγκατασταθούν οι υπηρεσίες του Νότιου Τομέα Αθήνας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σε συνέχεια των μέχρι τώρα δεσμεύσεών σας για την υλοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων στο κτήριο των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στη παραλία Καλλιθέας – Μοσχάτου, προκειμένου να μετεγκατασταθούν οι υπηρεσίες του Νότιου Τομέα Αθήνας και του υπ. αριθμ. 560/9-2-2018 σχετικού εγγράφου της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Ν.Τ., σας καλούμε να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιλυθούν τα αναφερόμενα προβλήματα.

Θεωρούμε και εμείς αναγκαίο να προηγηθούν της αναχώρησης των εν λόγω υπηρεσιών:

– τα αναφερόμενα στο έγγραφο της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής:

α) να δοθούν κατόψεις των χώρων όπου θα στεγαστούμε (αρχείο και θέσεις εργασίας) προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος καταμερισμός,

β) να καθαριστούν τα κτίρια εσωτερικά και εξωτερικά και

γ) να δημιουργηθεί ασφαλής πρόσβαση για τους εργαζόμενους και τους κατοίκους των Δήμων του Νοτίου Τομέα πλησίον της Υπηρεσίας διότι έχει καταργηθεί η προϋπάρχουσα υπόγεια διάβαση λόγω των έργων στο Παραλιακό Μέτωπο.

– καθώς και να επιλυθούν τα ζητήματα που τυχόν έχουν τεθεί από τις άλλες Δ/νσεις (Ανάπτυξης, Οικονομικών), όπως αυτά που σχετίζονται με το αρχείο της Δ/νσης Ανάπτυξης.

Από όλα τα παραπάνω θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα την ανάγκη εξασφάλισης ασφαλούς και κοντινής πρόσβασης στο συγκεκριμένο κτήριο για τους εργαζόμενους και τους κατοίκους των Δήμων του Νοτίου Τομέα, της ασφαλούς λειτουργίας της υπάρχουσας υπόγειας διάβασης

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΤΗΡΙΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!