ΣΥΠΑ: Αυτό είναι το κόστος της τελετής ορκωμοσίας της Περιφερειακής Αρχής Πατούλη

Με «βολές» τόσο για την απερχόμενη δημοτική Αρχή (Δούρου) όσο και για τη νέα (Πατούλη) εξαπολύει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, αναφορικά με το κόστος ορκωμοσίας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, η ΣΥΠΑ αναφέρει:

«Πολύς ντόρος γίνεται για το πόσο τελικά στοιχίζει η τελετή ορκωμοσίας που οργανώνει σήμερα η Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ, του κ. Πατούλη.

Η αλήθεια σύμφωνα με τις συνημμένες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης που έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα (ΑΔΑ:9Θ877Λ7-7ΛΗ, ΑΔΑ:9Π8Λ7Λ7-Ι40, ΑΔΑ:Ω8Ξ9ΚΝ3-Ω22) δεν είναι ούτε τα 9.500 ευρώ, που αναφέρει ο κ. Πατούλης, ούτε τα 10.717,20 ευρώ, που αναφέρει η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή της κας Δούρου. Το συνολικό ποσό των «έξι» εξόδων (ενοικίαση χώρου, φύλαξη, ενοικίαση καρεκλών – τραπεζιών, εκτυπώσεις, διερμηνεία, ταχυδρομικά) ανέρχεται στα 11.549,8 ευρώ.

Τα λόγια περισσεύουν….

Είναι φανερό ότι και οι 2 είναι πολύ «large» όταν πρόκειται για φιέστες και για κάλυψη των «αναγκών» των επιχειρηματικών ομίλων κλπ, όπως και ότι είναι πολύ φειδωλοί όταν πρόκειται για έργα υποδομών και στήριξη των λαϊκών αναγκών».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΠΑ, ΚΟΣΤΟΣ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!