Συνελήφθησαν αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ στη Συγγρού

  • Απο stergios
  • 22 Φεβρουαρίου 2020 - 13:17
  • Comments Off

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοδιοικητικής ιστοσελίδας, συνελήφθησαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αναρτούσαν αφίσες σε δρόμους της Αττικής, λίγες ώρες μετά την επιστολή του περιφερειάρχη Αττικής με την οποία ζήτησε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, σχετικά με παράνομη αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής εν όψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν από τις αρχές άτομα που αναρτούσαν στην Λεωφόρο Συγγρού αφίσες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σήμερα Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατούλης είχε προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την παράνομη αφισοκόλληση στους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου. Ο περιφερειάρχης Αττικής είχε ζητήσει παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την παράνομη αφισορύπανση, ενώ έστειλε και σχετική επιστολή προς τους δήμους του Λεκανοπεδίου να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη εργαζόμενοι και συνεργεία της Περιφέρειας μετέβησαν σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής για την αποξήλωση αφισών που αναρτήθηκαν παράνομα.

Ειδικότερα απομάκρυναν αφίσες που είχαν αναρτηθεί στην κεντρική νησίδα κατά μήκος όλης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στη Συγγρού από  το ύψος της οδού Λαγουμιτζή μέχρι το Ωνάσειο και στα δύο ρεύματα και στην παραλιακή από τη συμβολή της με τη Συγγρού μέχρι το Πάρκο Φλοίσβου, επίσης και στα δύο ρεύματα.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε σχετικά:

« Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους της Περιφέρειας οι οποίοι αν και Σάββατο, ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στην παραίνεση μου να βγουν και να καθαρίσουν κεντρικούς δρόμους της Αττικής, από την παράνομη αφισορύπανση η οποία είναι εις βάρος του περιβάλλοντος και κρύβει κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών. Οι εργαζόμενοι μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και επέδειξαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τους νόμους και συνεχίζουν να παρανομούν, επιδεικνύοντας απίστευτη ανευθυνότητα.

Τις προηγούμενες μέρες ζήτησα την παρέμβαση των Δήμων, της Τροχαίας και της Εισαγγελίας,  προκειμένου να μπει ένα τέλος στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο.

Αν και δεν είναι αρμοδιότητά μας,  ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αδιαφορεί, εις βάρος της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Υπεράνω των νόμων δεν είναι κανείς».

Διαβάστε ακόμη:

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για τους αφισοκολητές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΗΨΗ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ, ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!