Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (θέματα)

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 28-6-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ασφαλτοστρώσεις και μπετοστρώσεις οδών του Δήμου Βύρωνα» συνολικού προϋπολογισμού 2.900.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Παρεμβάσεις ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων και διαμορφώσεις για ενσωμάτωση υπόγειων συστημάτων διαχωρισμού και αποκομιδής απορριμμάτων» συνολικού προϋπολογισμού 2.930.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: « Παρεμβάσεις αστικής ανάπλασης στο Δήμο Φυλής» συνολικού προϋπολογισμού 2.300.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

  1. Έγκριση 2ης Τροποποίησης Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής, οικονομικού έτους 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

  1. Έγκριση 2ης αναθεώρησης προγράμματος προμηθειών 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

  1. Έγκριση 2ης τροποποίησης Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής Οικονομικού Έτους 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

  1. Έγκριση Ετήσιας Έκθεσης Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής Περιφέρειας Αττικής έτους 2017.

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)

  1. Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης επί της Επαρχιακής Οδού (Ε.Ο. 41) Κερατέας-Κακή Θάλασσα-Λιμήν Δασκαλειού στο ρεύμα κυκλοφορίας από Δασκαλειό προς Κερατέα, από τον κάθετο άξονα της οδού Δασκαλειού έως την οδό Ποσειδώνος, στο Δήμο Λαυρεωτικής, στα πλαίσια της χορήγησης άδειας εκσκαφής.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΘΕΜΑΤΑ