Συνεδρίαση περιφερειακού συμβουλίου Αττικής (θέματα)

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 1-11-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επικύρωση πρακτικών της 21ης, 22ης, 23ης και 24ης Συνεδρίασης έτους 2018 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Α.Σ.Δ.Α. και του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβάλλοντος και Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» για την υλοποίηση της προμήθειας – τοποθέτησης για το έργο με τίτλο: «Εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκών σωμάτων φωτισμού στο πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού προϋπολογισμού 249.860,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κηφισιάς για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή αγωγών ακαθάρτων Δήμου Κηφισιάς», συνολικού προϋπολογισμού 752.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για το έργο με τίτλο: «Κατασκευή αγωγών δικτύου ομβρίων υδάτων στο Δήμο Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Βελτίωση βατότητας, διάνοιξη και τσιμεντόστρωση περιφερειακού δρόμου Ποταμού της Δημοτικής Κοινότητας Αντικυθήρων», συνολικού προϋπολογισμού 285.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων 2ης τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Επικαιροποίηση και ολοκλήρωση μελετών του έργου ‘Κατασκευή Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών Αυτόνομης Διαβίωσης’».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π.Φιλίππου)

  1. Λήψη απόφασης για λύση και εκκαθάριση της αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Συμβουλευτικός Σταθμός Καταπολέμησης Ναρκωτικών του Νομού Πειραιώς», με διακριτικό τίτλο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» και έδρα τον Πειραιά.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΘΕΜΑΤΑ, ΠΕΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!