Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (θέματα)

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 8-11-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 1. Συζήτηση επερώτησης της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» με θέμα: «Υλοποίηση του έργου: ‘Δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής στην περιοχή του Δήμου Περάματος’».
 2. Συζήτηση επερώτησης της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» σχετικά με το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.
 3. Συζήτηση επερώτησης της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» σχετικά με την κατάργηση του δρομολογίου ΚΤΕΛ Αίγινα – Πόρτες.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού», συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο: «Προκαταρκτική μελέτη κατασκευής και λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού Αγ. Πελαγίας Νήσου Κυθήρων», συνολικού προϋπολογισμού 24.666,66 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

 1. Ανάκληση της υπ’ αρ. 95/2018 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου και εκ νέου Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ελευσίνας για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο: « Μελέτη αποπεράτωσης του Β΄ δικτύου αποχέτευσης λυμάτων της Κάτω Ελευσίνας», συνολικού προϋπολογισμού 176.164,89 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

 1. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης της από 27-07-2017 υπογεγραμμένης προγραμματικής σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Καταπολέμηση ρατσισμού μέσω τέχνης», μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελευσίνας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

 1. Έγκριση 4ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής, Οικονομικού Έτους 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

 1. Έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής Γ΄ τριμήνου 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

 1. Έγκριση σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής σύμφωνα με το Ν.4497/2017 αρ.31.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

 1. Έγκριση λήψης μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Λ. Ποσειδώνος κατά τη διάρκεια κατασκευής του τεχνικού ΤΕ09-ΤΕ39 (Φάσεις Β) που προβλέπεται στα «Έργα Υποδομών για την Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου (Φάση Α)».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

 1. Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας επί των οδών του ΠΑΟΔ για το έργο: «Αποκατάσταση βλαβών και επεμβάσεις τοπικού χαρακτήρα στο Πρωτεύον Αστικό Οδικό Δίκτυο Περιφέρειας Αττικής».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

 1. Έγκριση σκοπιμότητας για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στις πιλοτικές εφαρμογές συγχρηματοδοτούμενου ερευνητικού έργου με τίτλο: «Ολοκληρωμένο Σύστημα Λήψης Χωρικών Αποφάσεων & Συμμετοχικού Σχεδιασμού» και ακρωνύμιο ppCITY.

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΘΕΜΑΤΑ, ΠΕΣΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!