Στο πλευρό των μελισσoκόμων η νομαρχία Χαλκιδικής - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
6
Δεκέμβριος
Back

Στο πλευρό των μελισσoκόμων η νομαρχία Χαλκιδικής

Την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης της νομαρχίας Χαλκιδικής στον αγώνα των μελισσοκόμων εξέφρασε ο νομάρχης Χαλκιδικής Αστέριος Ζωγράφος.

Μελισσοκόμοι της Χαλκιδικής παρέταξαν δεκάδες επαγγελματικά αυτοκίνητα έξω από το διοικητήριο της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, από τις 6 το πρωί. Οι μελισσοκόμοι που διεκδικούν την ένταξη του κλάδου τους στο πακέτο ενίσχυσης 500 εκατ. ευρώ των αγροτών, συναντήθηκαν με το νομάρχη και τον αρμόδιο αντινομάρχη δημήτριο Τζηρίτη στους οποίους παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους και ζήτησαν τη συμπαράστασή της νομαρxιακής αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής στον αγώνα τους.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, στο χώρο διαμαρτυρίας τους, ο νομάρχης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009 θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Αθήνα προκειμένου να μεταφέρει το αίτημά τους και να ζητήσει την άμεση ένταξη και των μελισσοκόμων στο έκτακτο πακέτο οικονομικής ενίσχυσης 500 εκατομ. ευρώ για τους αγρότες.

Οι μελισσοκόμοι αφού ευχαρίστησαν το νομάρχη και τον αντινομάρχη για τη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά τους αποχώρησαν με τα οχήματα τους από τη νομαρχία.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!