Στο 7o Forum «OTS- Νέες Τεχνολογίες και Αυτοδιοίκηση» η Περιφέρεια Κρήτης

Στις εργασίες του τριήμερου 7ου forum της «OTS Πληροφορική-Νέες Τεχνολογίες και Αυτοδιοίκηση» που πραγματοποιήθηκε στην Πιερία συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Στο Forum πήραν μέρος στελέχη και εκπρόσωποι από τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας που χρησιμοποιούν τις τεχνολογικές λύσεις πληροφορικής της OTS.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε εισηγήσεις και workshops με ομιλητές από υπουργεία, περιφέρειες, δήμους και στελέχη της εταιρείας που διοργάνωσε το forum, καθώς και ενότητες επίλυσης τρεχόντων προβλημάτων και παροχής λύσεων και απαντήσεων από τους συμμετέχοντες. Οι εργαζόμενοι της περιφέρειας που συμμετείχαν στις εργασίες του Forum, αντάλλαξαν τεχνογνωσία με άλλους συναδέλφους τους από τους συμμετέχοντες φορείς.

Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν μεταξύ άλλων σημαντικά θέματα όπως η μηχανοργάνωση των υπηρεσιών, τα προβλήματα που υπάρχουν και πως αντιμετωπίζονται.

Στην ενότητα του forum «H Οικονομική Διαχείριση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης»  η Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικού Μαρία Ραπτάκη αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις του Καλλικράτη αναφορικά με την οικονομική διαχείριση.

Εξάλλου το στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης Μανώλης Τζουβελέκας παρουσίασε τον τουριστικό ιστοχώρο «IncredibleCrete.gr», που απέσπασε θετικό σχόλια αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχει στους ‘επισκέπτες’ της.

Τις εργασίες του Forum παρακολούθησαν και συμμετείχαν με εισηγήσεις ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης, ο αν/της Γ.Δ/ντής Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπ.ΕΣ Στρατής Μαραγκός ο Αχιλλέας Ζαπράνης, αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού του Παν/μίου Μακεδονίας, η Σοφία Πλούμπη συντονίστρια έργων ΥΠ.ΕΣ, υπεύθυνη Προγράμματος «Καλλικράτη» και άλλοι εισηγητές από την Αυτοδιοίκηση, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!