Στην Περιφέρεια Αττικής η ΑΕΚ για τη συνάντηση με Πατούλη (βίντεο)

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το «παρών» η ΑΕΚ βρίσκεται στην Περιφέρεια Αττικής για τη συνάντηση με τον Γιώργο Πατούλη αναφορικά με την υπογειοποίηση και τα συνοδά έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το θέμα συζήτησης, όπως ήταν γνωστό, έχει να κάνει με τις καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα στην Αγιά Σοφιά, αλλά και των συνοδών έργων, με την Ένωση να ζητάει επίσπευση των διαδικασιών για τις γραφειοκρατίες που παρατηρήθηκαν και πήγαν πίσω χρονικά τα έργα.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη που λαμβάνει στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, από την ΑΕΚ δίνουν το «παρών» ο διοικητικός ηγέτης της, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και ο Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου. Επίσης εκ μέρους της Dimand στην Περιφέρεια βρίσκονται οι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος.

Η ΑΕΚ ευελπιστεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και πως θα πραγματοποιηθεί μια ουσιαστική συζήτηση, η οποία θα οδηγήσει στον καθορισμό ενός συγκεκριμένου χρονικού ορίζοντα για την έναρξη των εργασιών που συνδέονται με την ανέγερση της Αγιά Σοφιάς.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΕΚ, ΠΑΤΟΥΛΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!