Στην Π. Κ. Μακεδονίας ο γ.γ. ΕΟΤ

Το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Τάσο Λιάσκο και το Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Νίκο Καραχάλιο δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης συζήτησε με τον κ. Λιάσκο και τον κ. Καραχάλιο σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της συμμετοχής και παρουσίας της Κεντρικής Μακεδονίας στη στρατηγική προβολής του ΕΟΤ και στις δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού. Επίσης, συζητήθηκαν σύγχρονοι τρόποι και μέσα προβολής και προώθησης του τουριστικού πλούτου της Ελλάδας. «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει να προσφέρει ποικίλες, διαφορετικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού και αυτές πρέπει να αποτελέσουν έναν από τους βασικούς πυλώνες της διαφημιστικής εκστρατείας του Υπουργείου Τουρισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Ψωμιάδης.

«Είμαι πλέον αισιόδοξος. Συμφωνήσαμε με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ πως πρέπει επιτέλους να δοθεί προτεραιότητα στην τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας. Θέλουμε σύμμαχο την Πολιτεία στον αγώνα που δίνουμε για την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος και είμαστε ανοιχτοί σε νέες προοπτικές στη συνεργασία μας. Είμαι βέβαιος ότι το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ θα ανατρέψουν τη δυσάρεστη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον τουρισμό της Β. Ελλάδας» επεσήμανε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού όσο και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ συμφώνησαν στην ανάγκη ενδυνάμωσης της παρουσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην εκστρατεία προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας και αποδέχθηκαν τις προτάσεις της διοίκησης της ΠΚΜ. Νέα συνάντηση των επιτελών του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ με τους εκπροσώπους της ΠΚΜ θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα στα πλαίσια της διοργάνωσης PHILOXENIA 2012.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!