Στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη η γερμανίδα υφυπουργός Υγείας

Επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή, πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, γερμανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Υφυπουργό Υγείας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Μάρλις Μπρέντεχορστ.

Η κ. Μπρέντεχορστ, η οποία συνοδευόταν από τον Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Βόλφγκανγκ Χέλσερ Ομπερμάιερ και συνεργάτες της, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα μελλοντικής συνεργασίας στους τομείς της μετεκπαίδευσης Ελλήνων γιατρών στο Γερμανικό κρατίδιο, της απασχόλησης και του εναλλακτικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η Γερμανίδα Υφυπουργός και οι συνεργάτες της επισκέφθηκαν νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης, οίκους ευγηρίας και το Πανεπιστήμιο.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!