Στη Χίο την Παρασκευή το Αναπτυξιακό Συνέδριο του Β. Αιγαίου

Τη Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου θα αρχίσει τις εργασίες του το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώνει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιασθούν οι γενικές κατευθύνσεις της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής για τη περίοδο 2014-2020, οι θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Νέα Περίοδο, οι τομεακές πολιτικές  και το χρηματοδοτικό πλαίσιο καθώς και συμπεράσματα της συνάντησης εργασίας που θα διεξαχθεί την προηγούμενη μέρα  στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Χίου για την Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στο συνέδριο έχουν κληθεί εκπρόσωποι Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων, της πανεπιστημιακής κοινότητας, των αναπτυξιακών φορέων της Περιφέρειας καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής, των Υπουργείων και των τομεακών πολιτικών.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ. ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα  είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα www.pepba.gr

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΧΙΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Αφήστε μια απάντηση