Στη Γερμανία οι περιφερειάρχες για… τεχνογνωσία

Τριήμερη προγραμματισμένη επίσκεψη σε Στουτγάρδη και Βερολίνο πραγματοποιούν από χθες περιφερειάρχες της χώρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ. Το πρόγραμμα της επίσκεψης προβλέπει σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς παράγοντες των δύο πόλεων, όπως το δρα Wolfgang Schuster, δήμαρχο Στουτγάρδης και πρόεδρο του Συμβουλίου των Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης και Εκπροσώπων της Κυβέρνησης του Ομόσπονδου Κρατιδίου Βάδης – Βυρτεμβέργης.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και στις δράσεις των περιφερειών, όπως η ενεργειακή οικονομία και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η διαχείριση λυμάτων, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, η κατάρτιση και η παροχή υπηρεσιών στους πολίτες από την αυτοδιοίκηση, διαχείριση νοσοκομειακών δομών κλπ. ενώ θα επισκεφθούν την Άνω και Κάτω Βουλή και την Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΝΠΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!