Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WORLD TRAVEL MARKET η Περιφέρεια AM&Θ

Με μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκομένους, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης παραβρέθηκε με δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ όπου συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «WTM 2012» στο Λονδίνο, θέλοντας έτσι να διαφημίσει και να κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς την περιοχή.

Στο πλαίσιο της έκθεσης επισκέφθηκαν το stand της Περιφέρειάς ΑΜ-Θ η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία Νέλλα Τυλιανάκη, ο πρόεδρος ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης.

Υπηρεσιακοί παράγοντες του τμήματος Εμπορίου-Τουρισμού της ΠΕ Έβρου διένειμαν έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό τουριστικό υλικό, απ’ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, στους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα για την παραλιακή ζώνη και την ξενοδοχειακή υποδομή της, καθώς και για τα νησιά της Θάσου και Σαμοθράκης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!