Στερεά Ελλάδα: Πέθανε ο 54χρονος περιφερειακός σύμβουλος Σταμάτης Γκάβαλης

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, στις 9 το πρωί, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Σταμάτης Γκάβαλης. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα eviatop.blogspot.gr, το βράδυ του Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και τον μετέφερε η σύζυγος του στο Νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή

Ποιος ήταν
Ο Σταμάτης Γκάβαλης γεννήθηκε στην Χαλκίδα την 1 Νοεμβρίου του 1963.

Ήταν πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός με παράλληλες σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και πιστοποιημένο στέλεχος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Η πολιτική του δράση αρχίζει στα φοιτητικά του χρόνια με την ένταξη του το 1983 στο στελεχιακό δυναμικό της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ευβοίας της οποίας διατέλεσε Πρόεδρος από το 1984 έως και το 1987 και μέλος της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα ως υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Νομό Ευβοίας
Εκλέγεται Δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας επί τρείς τετραετίες, από το 1986 ως το 1990 με τον συνδυασμό του Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου, από το 1990 ως το 1994 με τον συνδυασμό του Μιχάλη Κακαρά και από το 2006 με τον συνδυασμό του Δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία το 2012.

Το 1994 ορίστηκε Αντιπρόεδρος στο παράρτημα της Ευβοίας του Forum για τον Πολυμερή Αφοπλισμό και την Ειρήνη και την Ασφάλεια της Ευρώπης.

Εκλεγέται περιφερειακός σύμβουλος το 2010 και το 2014.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων και είναι Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδος, των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Χαλκιδέων και του ΣΤ’ Κ.Α.Π.Η. Χαλκίδας.

Ήταν Πρόεδρος της Ένιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμων Κεντρικής Εύβοιας όπου περιλαμβάνονται οι Δήμοι Χαλκιδέων, Ληλαντίων, Ανθηδώνας, Αυλίδας, Νέας Αρτάκης, Μεσσαπίων, Διρφύων, Ερετρίας και Αμαρύνθου.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

stamatis gkavalis

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!