Στερεά Ελλάδα: «Μπλόκο» στον Περγαντά για να μη στείλει λίστα υπαλλήλων

Τα γραφεία της διοίκησης της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία απέκλεισαν το πρωί, οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας, ώστε να μπλοκάρουν τις λίστες με τα ονόματα των συναδέλφων τους, που πρόκειται να σταλούν στο Υπουργείο. Όπως είπε στο LamiaReport, ο πρόεδρος των εργαζομένων Φώτης Παπαευσταθίου, η απόφαση πάρθηκε το πρωί σε έκτακτη γενική συνέλευση και οι κινητοποιήσεις θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ σήμερα πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις και οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας και στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας, τη Δευτέρα 19/11/2012, στις 10.30, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς θα έχει σύσκεψη στο γραφείο του με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου για το θέμα των απολύσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!