Στ. Ελλάδα: 48ωρο λουκέτο στην περιφέρεια, δε στέλνει λίστες

Λουκέτο στις υπηρεσίες της περιφέρειας βάζει το περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, την Τετάρτη και Πέμπτη 28 και 29 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στο μνημόνιο 3 και τη διαθεσιμότητα. Το ΠΕΣΥ Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε επίσης Να μην υπογραφεί από τον περιφερειάρχη καμία διαπιστωτική πράξη αναγκαστικής διαθεσιμότητας προσωπικού και να μην αποσταλούν από τις διοικητικές υπηρεσίες της Περιφέρειας οι κατάλογοι των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων.

Καλεί, δε, την ΕΝΠΕ, όπως είπε άλλωστε και ο περιφερειάρχης στην εισήγησή του στο Σώμα, «να κλιμακώσει τον αγώνα με συντονισμένες πανελλαδικές κινητοποιήσεις των ΟΤΑ τις μέρες που η Βουλή θα συζητά τις αντίστοιχες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, να μην επιτρέψουμε την κατάργηση θέσεων του μετακλητού προσωπικού του περιφερειάρχη και των αντιπεριφερειαρχών και να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε τους θεσμοθετημένους πόρους της Αυτοδιοίκησης».

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!