Σπύρου: Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης, αναμένω στήριξη ΝΔ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και στις  εκλογές του 2019 θα είναι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, πρώην Περιφερειάρχης και άλλοτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Σπύρου.
Ο κ. Σπύρου, τονίζει πως αυτή η απόφαση είναι τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών του, και όπως εξηγεί, στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του αυτής, έχει ήδη ζητήσει, ως γνωστόν, τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία, όπως λέει, αναμένει.

Αναλυτικά, στη γραπτή του δήλωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σπύρου αναφέρει:

«Αποτελεί πλέον απόφασή τόσο δική μου όσο και των συνεργατών μου να είμαι επικεφαλής ψηφοδελτίου το οποίο θα διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις προσεχείς εκλογές. Ζητώ την στήριξη της ίδιας της κοινωνίας, με την οποία διατηρώ μακρά και διαρκή σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού.
Έχω ήδη ζητήσει και την στήριξη του προέδρου της Ν.Δ. την οποία και αναμένω. Καλώ όλους όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή. Καλώ όλους όσους μας γνωρίζουν και αγαπούν τον τόπο τους να συμμετέχουν. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή για άτομα άξια, εργατικά που με ανιδιοτέλεια θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας.»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΔ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΣΠΥΡΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!