Σύσκεψη για την παράνομη μετανάστευση ζητά η Λέσβος

Οι μεγάλες διαστάσεις που παίρνει το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης προκάλεσε ευρεία σύσκεψη των φορέων της Λέσβου.

Στη σύσκεψη διατυπώθηκαν οι προβληματισμοί για τις διαστάσεις που λαμβάνει το ζήτημα στο νησί και αποφασίστηκε πως απαιτείται πλέον η καθοριστική παρέμβαση της κυβέρνησης, η οποία είναι και η αρμόδια για το θέμα, για να εξευρεθεί επιτέλους ουσιαστική λύση.

Έπειτα από την εξουσιοδότηση από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, απέστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Σπιλάνη, ζητώντας του τον προγραμματισμό από μέρους του άμεσα, μίας νέας σύσκεψης για το θέμα, με τη συμμετοχή των βουλευτών του νησιού, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και Νήσων, της Αυτοδιοίκησης, των αστυνομικών αρχών και των λοιπών αρμόδιων φορέων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη της Αστυνομίας και του Λιμενικού σώματος και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων.

 

.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΛΕΣΒΟΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!