Σύσκεψη για τη σχολική στέγη στη Λευκάδα

Η ενεργοποίηση των διαδικασιών για την κατασκευή του 3ου δημοτικού και του ειδικού σχολείου και νηπιαγωγείου από τον ΟΣΚ, απασχόληση τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη νομαρχία Λευκάδας με τη συμμετοχή του γενικού διευθυντή του ΟΣΚ και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τεχνικά και διαδικαστικά θέματα για τα οποία ο δήμος Λευκάδας πρέπει άμεσα να προχωρήσει για την συμπλήρωση των φακέλων και την επιτάχυνση των διαδικασιών για την ένταξη των έργων στο 3ο ΣδΙΤ.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του ΟΣΚ συνοδευόμενο από τον νομάρχη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας το οποίο παραδίδεται άμεσα και θα λειτουργήσει το Σεπτέμβριο 2009 και τις αίθουσες βαριάς προκατασκευής για τα εργαστήρια στο ΕΠΑΛ που κατασκευάστηκαν από τη νομαρχία με χρηματοδότηση από τον ΟΣΚ.

Τα στελέχη του ΟΣΚ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητα κατασκευής τόσο για το Μουσικό Σχολείο, όσο και για τις αίθουσες βαριάς προκατασκευής των εργαστηρίων του ΕΠΑΛ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!