ΣΥΠΑ: Διαδρομή μετ’ εμποδίων για το νέο κτήριο της Περιφέρειας Αττικής (βίντεο)

Σ’ ένα εικοσάλεπτο βίντεο περιγράφουν τη διαδρομή που θα κληθούν να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής, εάν αποφασισθεί αύριο η αγορά του νέου κτηρίου στη θέση Ροσινιόλ της Λεωφόρου Κηφισσού που θα στεγάσει τις Κεντρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Η κάμερα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής καταγράφει τη διαδρομή, που θα πρέπει να ακολουθούν καθημερινά οι περίπου 800 εργαζόμενοι και οι εκατοντάδες πολίτες που δε διαθέτουν ΙΧ, ξεκινώντας από τον πλησιέστερο σταθμό μετρό, εκείνον των Σεπολίων, έως και το κτήριο της Κηφισσού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, «οι εργαζόμενοι και οι πολίτες καλούνται να διασχίσουν δρόμους χωρίς πεζοδρόμια, σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, σε δρόμους, που δυσκολεύεσαι να περπατήσεις, που δυσκολεύεσαι να περάσεις τα φανάρια, που βέβαια δεν υπάρχουν διαβάσεις πεζών, που όπως θα δείτε δεν κυκλοφορούν πεζοί…, τυχαίο; Δεν νομίζουμε …

Πολλοί εργαζόμενοι τη διαδρομή αυτή το μισό έτος θα την κάνουν νύχτα 06:30-07:00 και οι εργαζόμενοι που έχουν βάρδιες στις 23:00-23:30!!!

Aποτελεί πρόκληση να λέει η Περιφερειακή Αρχή ότι αυτή τη διαδρομή θα μπορούν να την κάνουν οι συνάδελφοι με τα μικρά τους παιδιά, να την κάνουν με μωρά σε καρότσια…, για να πάνε στον παιδικό σταθμό, που θέλει να φτιάξει στο κτίριο!!!

Φαίνεται πως η επιλογή του νέου κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής συνδιάζεται και με την προώθηση χρήσης ΙΧ αυτοκινήτων…

Επιλογή, που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κυκλοφορία στη Λ. Κηφισσού…

Η απόσταση καλύπτεται σε 20 λεπτά, με γρήγορο όμως  βηματισμό, χρόνος που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί σύντομος για να φτάσεις από τα μέσα μεταφοράς στη δουλειά σου… Αφού ο χρόνος αυτός, ο χρόνος του βαδίσματος, τα 20 λεπτά προστίθεται στον χρόνο των λεωφορείων, του μετρό κλπ.

Θα απαιτηθεί λοιπόν περισσότερος χρόνος και περισσότερα χρήματα για να φτάσουμε στη δουλειά μας…

Απολαύστε τη διαδρομή μαζί μας…»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΠΑ, ΒΙΝΤΕΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!