Συνεχείς οι έλεγχοι στα θαλάσσια νερά της Πρέβεζας - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
19
Οκτώβριος
Back

Συνεχείς οι έλεγχοι στα θαλάσσια νερά της Πρέβεζας

Τακτικές δειγματοληψίες θαλάσσιων υδάτων σε περιοχές της Πρέβεζας που χρησιμοποιούνται για κολύμβηση, πραγματοποιεί η δ/νση δημόσιας Υγείας της νομαρχίας.

Οι περιοχές στις οποίες γίνονται μετρήσεις είναι: Τουριστικό Περίπτερο, Λουτρά, Κυανή Ακτή, Πανόραμα, Παντοκράτορας. Από τις μετρήσεις δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα στην ποιότητα των υδάτων κολύμβησης, ενώ στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις παραλίες του Μύτικα (Φάρος & Λεύκες), σε διάφορα σημεία του Μονολιθίου & στο Καλαμίτσι.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν χημικές εξετάσεις από υπαλλήλους της δ/νσης δημόσιας Υγείας και σε δείγματα νερού απορροής του βιολογικού της Πρέβεζας, πριν και μετά τη χλωρίωση των λυμάτων. Τα αποτελέσματα ότι πληρούνται οι όροι που ορίζονται από τις κείμενες διατάξεις και αδειοδοτήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!