Τετάρτη
27
Σεπτέμβριος
Back

Συνεργασία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Θέρμου προς όφελος των πολιτών

Άμεση συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τη νέα δημοτική Αρχή Θέρμου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, αποφάσισαν να έχουν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα το πρωί, αντάλλαξαν αρχικά ευχές για την επανεκλογή του Περιφερειάρχη, αλλά και την εκλογή του νέου Δημάρχου, ενώ στη συνέχεια συζήτησαν τρόπους περαιτέρω συνεργασίας ώστε να προωθηθούν τα σημαντικά αναπτυξιακά έργα στην περιοχή.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μία νέα σύσκεψη αυτή τη φορά με την παρουσία των στελεχών της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Π.Δ.Ε., με τη συμμετοχή και στελεχών των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου Θέρμου.

Θέμα της σύσκεψης θα είναι ο σχεδιασμός για τη νέα Προγραμματική Περίοδο και τα έργα που έχουν συμπεριληφθεί για να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν ώστε να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!