Συνελήφθησαν για χρηματισμό δύο υπάλληλοι του ΕΔΣΝΑ - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
30
Νοέμβριος
Back

Συνελήφθησαν για χρηματισμό δύο υπάλληλοι του ΕΔΣΝΑ

Στη σύλληψη δύο υπαλλήλων του ΕΔΣΝΑ προχώρησαν σήμερα άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, δύο υπάλληλοι του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής για χρηματισμό, μετά από μήνυση συναδέλφου τους.

Οι υπάλληλοι αρνούνται την κατηγορία και δήλωσαν, ότι θα καταθέσουν μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, δήλωσε, ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πως θα διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση, ενώ θα αποδώσει ευθύνες σε όποιους τους αναλογούν.

Τόνισε δε, ότι «από την πλευρά μας συνεχίζουμε αταλάντευτοι την προσπάθεια για την εξυγίανση του Συνδέσμου σε όλα τα επίπεδα, τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της χρηστής διοίκησης».

 «Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Διαφάνεια παντού», συμπλήρωσε ο κ. Σγουρός.

«Ουδεμία σχέση έχουν οι συλληφθέντες με την Περιφέρεια»

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Αττικής, με δήλωσή του διευκρίνισε ότι  οι δυο υπάλληλοι που συνελήφθησαν δεν έχουν σχέση με την Περιφέρεια, απαντώντας σε δημοσιεύματα ΜΜΕ που λανθασμένα παρουσίασαν τους συλληφθέντες ως υπαλλήλους της Περιφέρειας.

Ολόκληρη η δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής, έχει ως εξής:

«Διευκρινίζεται ότι οι δυο υπάλληλοι που συνελήφθησαν σήμερα για χρηματισμό ουδεμία σχέση έχουν με την Περιφέρεια Αττικής. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εργάζονται στον ΕΔΣΝΑ, ο οποίος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη των δυο εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο σχετικό δελτίο Τύπου που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΔΣΝΑ: http://www.esdkna.gr/edypa/dt01_03_2013.pdf

Είναι άδικο να στιγματίζονται χωρίς κανένα λόγο και αιτία υπάλληλοι που δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Για το λόγο αυτό κάνω έκκληση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που λανθασμένα δημοσίευσαν την είδηση να προχωρήσουν στην ορθή παρουσίασή της προς αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό πάντα την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!