Συναυλία στο δημοτικό Στάδιο Μεγάρων έδωσε ο Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο δημοτικό Στάδιο Μεγάρων και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές που πήγαν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Η συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2009» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης δυτικής Αττικής. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί έφυγαν μαγεμένοι, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση της συναυλίας.Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το υπέροχο κοινό ομολόγησε τι έχανε τόσο καιρό που δεν είχε έρθει στην περιοχή, δίνοντας την υπόσχεσή του πως θα ξανάρθει.

Μάλιστα, ευχαρίστησε το νομάρχη δυτικής Αττικής Αριστείδη Αρκουδάρη αλλά και όλους όσοι φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας.

Στη συναυλία παραβρέθηκαν εκτός από το νομάρχη, ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής πρώην υπουργός και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, ο αντινομάρχης και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Πομώνης, οι αντινομάρχες Σταυρούλα δήμου, Αθανάσιος Μακρυνώρης και Βασίλειος Τόλης, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Άγγελος Λιόσης, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Μπέη- Βόρδου Ισιδώρα, Μιχάλαρος Ανδριανός, Μιχάλαρος Θεόδωρος, Βασιλείου Ιωάννης, η Έλλη Κατσανού υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ, οι δήμαρχοι Μεγάρων Στρατιώτης δημήτριος και Νέας Περάμου Σταύρος Φωτίου, οι αντιδήμαρχοι και το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!