Συνάντηση Χρήστου με αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ

 Συνάντηση με αντιπροσωπία  του ΣΕΓΑΣ Πειραιά αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δημήτρη Γκερλέ, τον γενικό γραμματέα  Χριστόδουλο Χατζηαναγνώστου, και τον τεχνικό σύμβουλο  Κυριάκο Χονδροκούκη, είχε  στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  Στέφανος Χρήστου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος του στίβου στον Πειραιά, με βασικότερο την έλλειψη χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ενημέρωσε ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο ταρτάν του ΕΑΚ Κορυδαλλού, ενώ δεσμεύτηκε να εξετάσει τη δυνατότητα συντήρησης των εγκαταστάσεων στίβου στον χώρο της Πρόνοιας, στο Πέραμα.

Επίσης, ο κ. Χρήστου συναντήθηκε με αντιπροσωπία του Εθνικού Πειραιώς αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. Σταθακόπουλο Δημήτριο και τον Ταμία  κ. Μιχαλόπουλο Ζαχαρία,  οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά τμήματα του ιστορικού συλλόγου του Πειραιά, κυρίως από την έλλειψη αθλητικών χώρων  και πρότειναν την αξιοποίηση χώρων ιδιοκτησίας του δημοσίου για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.  Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  τους ενημέρωσε για την πρόοδο των μελετών ωρίμανσης του έργου ανακατασκευής του κλειστού  γυμναστηρίου «Πέτρος Καπαγέρωφ», το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής με το ποσό των 3.000.000 €.

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά μετέφερε τόσο στους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ όσο και στους εκπροσώπους του Εθνικού το ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού για την επίλυση των προβλημάτων του ερασιτεχνικού αθλητισμού στον Πειραιά και τους ανακοίνωσε ότι μετά το Πάσχα θα διοργανωθεί μια παμπειραϊκή αθλητική συνάντηση όπου θα συζητηθούν όλα τα προβλήματα στο χώρο του αθλητισμού, θα κατατεθούν προτάσεις για την επίλυσή τους με στόχο να υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τους το Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους της Περιοχής ,  ενώ από την σύσκεψη  θα προκύψει και μια συντονιστική επιτροπή για την παρακολούθηση της πορείας επίλυσης των προβλημάτων αυτών.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΕΓΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση