Συνάντηση Τσίπρα με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας

Mε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Κέρκυρα, συναντηθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Χρήστος- Ηρακλής Σκούρτης.

Ο κ. Σκούρτης, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ Σπ. ν Σπύρου, ο οποίος βρίσκεται στη Ζάκυνθο προκειμένου να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του νησιού, συζήτησε με τον κ. Τσίπρα θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη δημιουργίας κατάλληλων υποδομών με σκοπό την προσέλκυση τουριστών υψηλής εισοδηματικής στάθμης, καθώς επίσης και στις διαδικασίες αδειοδότησης και εγκατάστασης των υδροπλάνων στα νησιά του Ιονίου και την Κέρκυρα μέσο, το οποίο θεωρείται ότι μπορεί να συμβάλλει στην συνοχή της Π.Ι.Ν, στον τουρισμό και τις μεταφορές.

Επιπλέον, εστιάστηκαν στο ζήτημα των σχολικών μεταφορών, στα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων λόγω της νησιωτικότητας και της υποχρηματοδότησης των Περιφερειών.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΚΕΡΚΥΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]