Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με Δήμαρχο Τεμπών για τα έργα

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τρέχοντα θέματα και έργα του Δήμου Τεμπών είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον δήμαρχο κ. Κων/νο Κολλάτο.  Αμφότεροι επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της περιοχής. Κατά τη συνάντηση κυρίαρχο θέμα αποτέλεσαν οι οδικές συνδέσεις στην περιοχή.  Σε ότι αφορά άλλα ζητήματα του Δήμο Τεμπών τονίστηκε η ανάγκη σύνταξης μελέτης που θα αφορά στην κατασκευή υδρευτικής γεώτρησης στην περιοχή «Τορτούρια» Ραψάνης. Σε ότι αφορά τα παράλια ζητήθηκε η συνδρομή της αιρετής Περιφέρειας για να εγκριθούν γρήγορα από το ΥΠΕΚΑ οι μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων και προγραμματισμού μεγεθών εποχιακού πληθυσμού, που πρόσφατα πέρασαν και από το δημοτικό συμβούλιο Δ. Τεμπών. Παράλληλα συζητήθηκε το θέμα τις ακτοπροστασίας των παραλίων του Δήμου και αναμένεται μέσα στο προσεχές διάστημα η κατάθεση ερευνητικής εργασίας του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να αξιολογηθεί και να προχωρήσει η τελική μελέτη ακτοπροστασίας. Επιπρόσθετα κατατέθηκαν απόψεις για την εκπόνηση υδραυλικής μελέτης στην περιοχή των παραλίων για την αποστράγγιση της ευρύτερης περιοχής από λιμνάζοντα ύδατα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός, η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποίει στην περιοχή αυτή έργα συνολικού προϋπολογισμού 25,6 εκατ. ευρώ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΡΓΑ, ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!