Συνάντηση παράταξης «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ», στα Ιωάννινα

Συνάντηση των Νομαρχιακών Συμβούλων Ηπείρου που ανήκουν στην παράταξη «ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟδΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΕ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/11/2008 και ώρα 6.30 μμ στα Ιωάννινα (ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ).
Τη συνάντηση θα συντονίσουν ο Γιάννης Μίχας, Νομάρχης Πειραιά, επικεφαλής της παράταξης «ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟδΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΕ», όπως επίσης ο Βασίλης Ιωάννου, Νομάρχης Πρέβεζας και ο Γιάννης Λύτρας, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, αμφότεροι μέλη του δ.Σ. της ΕΝΑΕ.
Στην περιφερειακή αυτή συνάντηση των Νομαρχιακών Συμβούλων της Ηπείρου η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη φορά εντός του έτους, (η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάιο στην Πρέβεζα) θα συζητηθούν, εν όψει του επικείμενου συνεδρίου της ΕΝΑΕ, κυρίως θεσμικά και οικονομικά θέματα που αφορούν τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις. Παράλληλα θα υπάρχουν εισηγήσεις και συζήτηση τόσο για τη διαχείριση του ΕΣΠΑ όσο και για τα μεγάλα έργα που αφορούν την Ήπειρο.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!