Συνάντηση με την ΥΠΑΝ ζητά ο Α. Παπατόλιας

Συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Μπατζελή ζητά ο νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας, προκειμένου να ενημερώσει τη νέα υπουργό για τα ζητήματα που αφορούν στο νομό.

Σε επιστολή του προς την υπουργό, ο νομάρχης τη συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

«Είμαστε πεπεισμένοι –επειδή γνωρίζουμε την μέχρι τώρα πορεία σας- ότι με την δυναμική σας, τον σωστό προγραμματισμό σας αλλά και με την συνεργασία και στήριξη όλων των Αγροτικών Φορέων, των Υπηρεσιών και των Οργανισμών του Υπουργείου, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν προς όφελος των αγροτών και της ανάπτυξης της υπαίθρου», επισημαίνει ο κ. Παπατόλιας.

Παράλληλα, αναφέρει «θα θέλαμε το συντομότερο δυνατό να έχουμε μία συνάντηση γνωριμίας όπου θα μας δοθεί η δυνατότητα να σας ενημερώσουμε για τα πιο φλέγοντα θέματα που αφορούν το νομό μας και που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρά τις όποιες υποσχέσεις των υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης τίποτα δεν προχώρησε».

Ενδεικτικά, ο νομάρχης αναφέρεται στις ομόφωνες αποφάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής που υπέβαλε η νομαρχία στο υπουργείο για ένταξη στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» από το 2007 και που περιλαμβάνουν: 

–  Έργα αποταμίευσης -διαχείρισης υδάτινων πόρων 
–  Πρόταση για Αναδιάρθρωση καλλιεργειών στο Πήλιο με κέντρο την μηλοκαλλιέργεια 
– Αναδασμούς και παράλληλα έργα 
– Έργα Βελτίωσης βοσκοτόπων στους ορεινούς όγκους της περιοχής 
– δράσεις για την αειφορική ανάπτυξη της Αλιείας στο Παγασητικό κόλπο αλλά και στις Β.Σποράδες

«Αυτή η σοβαρή υστέρηση στην επίλυση χρόνιων αιτημάτων σε συνδυασμό με τα άμεσα προβλήματα που αφορούν αιτήματα αποζημιώσεων από μεγάλες απώλειες παραγωγής είτε λόγω ξηρασίας στα σιτηρά, είτε λόγω μικροκαρπίας στις μηλιές αλλά και αφορίας στα υπόλοιπα οπορωφόρα και στις ελιές έχει οδηγήσει τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Για τον λόγο αυτό αφού σας ευχηθούμε ακόμη μια φορά καλή επιτυχία στο έργο σας, σας υπενθυμίζουμε ότι περιμένουμε να ορίσετε το συντομότερο δυνατό ημερομηνία συνάντησής μας», καταλήγει στην επιστολή του ο νομάρχης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]