Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Συνάντηση Μαχαιρίδη με Πολωνούς δημοσιογράφους

Συνάντηση με Πολωνούς δημοσιογράφους είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης στο Δημαρχείο της Νάξου. Οκτώ διακεκριμένοι Πολωνοί δημοσιογράφοι που εργάζονται σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία και έντυπα έφθασαν στη χώρα μας, κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και σε συνεργασία με την ελληνική  Πρεσβεία στη Βαρσοβία με σκοπό να επισκεφθούν τη Νάξο, τα Κουφονήσια και την Αμοργό.

Ο Περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συνομιλίας που είχε με τους Πολωνούς δημοσιογράφους παρουσίασε το Αιγαίο ως έναν παραδεισένιο τόπο με φυσικό κάλλος, σημαντική ιστορία και πλούσιο πολιτισμό εκφράζοντας τη πεποίθηση του ότι η φετινή τουριστική περίοδος θα είναι πολύ καλή για τα νησιά μας  ενώ, μιλώντας για τη κρίση στη χώρα μας, τόνισε ότι αυτή θα ξεπεραστεί έχοντας ως μοχλό ανάπτυξη όχι μόνο τον τουρισμό αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Η Πολωνοί δημοσιογράφοι αναχωρούν σήμερα από τη Νάξο με επόμενο προορισμό τα Κουφονήσια και την Αμοργό. Στόχος του ταξιδιού, η γνωριμία με τα νησιά μας και η δημιουργία δημοσιευμάτων σε Πολωνικά μέσα ενημέρωσης για τον προορισμό των νησιών αυτών.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!