Συνάντηση Κουμουτσάκου- Χατζηδάκη

Η καλύτερη δυνατή αναπτυξιακή αξιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ, προς όφελος των κατοίκων της Περιφέρειας Αττικής, ήταν το βασικότερο ζήτημα που τέθηκε στο τραπέζι της συνάντησης, μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Κουμουτσάκου, κατά την σημερινή συνάντησή τους στο υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Μετά το πέρας της συνεργασίας τους και στο πλαίσιο των κοινών δηλώσεων με τον  Κωστή Χατζηδάκη, o Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Υπουργό για μια εκτενή ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, για το πολύ κρίσιμο ζήτημα της αξιοποίησης του νέου ΕΣΠΑ στην επόμενη προγραμματική περίοδο και βεβαίως τον κομβικό και στρατηγικό ρόλο που οφείλει να έχει η Περιφέρεια Αττικής».

Τέλος ο κος Κουμουτσάκος συμπλήρωσε: «Η περιφέρεια Αττικής δεν αντέχει άλλα αναξιοποίητα κοινοτικά κονδύλια. Στη νέα σελίδα που θα γυρίσουν οι πολίτες την 18η Μαΐου  και το τελευταίο ευρώ θα έρθει στην πατρίδα μας προς όφελος των κατοίκων και της ανάπτυξης της περιφέρειας».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!